Confidentialitate si Date Personale

Protectia datelor personale

Transparenta si confidentialitatea datelor dumneavoastra reprezinta doua preocupari principale ale administratorului siteului dermologic.ro, SC. Bipolar Fashion SRL, cu sediul in Bd. Drumul Taberei, nr. 113, in calitate de operator de date cu caracter personal, inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) sub nr. 35901.

Prezentul document are rolul de a va aduce la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a fi uitat, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate Conform cerintelor Regulamentului General privind Protecția Datelor Persoanelor Fizice (EU) nr. 679/2016 (GDPR).

Conform cerintelor Regulamentului General privind Protecția Datelor Persoanelor Fizice (EU) nr. 679/2016 (GDPR) Administratorul Site-ului va prelucra datele personale furnizate de Utilizatori in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii Serviciului in condiţii optime si cu scopul pregatirii si executarii contractului.

Dermologic.ro foloseste protocol HTTPS pe intreg domeniul. Toate comunicările de date sunt securizate prin intermediul protocolului HTTPS. Cu toate acestea, va rugam sa aveti in vedere faptul ca transmiterea datelor pe Internet si e-mail poate sa nu fie sigura, iar Dermologic.ro nu poate garanta in mod exhaustiv securitatea si confidentialitatea oricarei informatii transmise.

Date personale furnizate de vizitator/utilizatori si colectate si prelucrate de Administrator dermologic.ro:

  • nume şi prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa (de facturare, de livrare);
  • in situatii precum cea a platii online, datele furnizate pentru realizarea tranzactiei nu sunt prelucrate de catre administratorului siteului. Platile se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Sistemul „3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
  • in cazul returnarii sau anulării comenzii colectam și prelucram:  IBAN-ul și banca la care e deschis contul bancar, pentru a restitui contravaloarea produselor returnate/ comenzilor anulate.

 

Scopul colectarii si prelucrarii:

Clientul, prin inscrierea pe Site ca Utilizator, sau completarea formularului de plasare comanda prin intermediul magazinului online, sau orice alta modalitate de preluare a unor astfel de date personale, declara ca este de acord ca toate datele personale sa fie incluse in baza de date a Administratorului Site-ului si isi da acordulexpres si neechivoc ca toate datele personale sa fie stocate si utilizate pentru:

– Pregatire si executare a contractului la distanta:

  • preluarea, validarea, facturarea produselor comandate/achizitionate, conform legislatiei in vigoare;
  • livrarea acestora la adresa furnizata de Utilizator/Cumparator.

* Prin inscrierea in baza de date a platformei online, Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai SC. Bipolar Fashion SRL, furnizori de servicii (ex. compania de curierat colaboratoare, etc.) in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator

Prelucrare in vederea realizarii evidentei contabile lunare, pentru depunerea declarațiilor fiscale și contabile la autoritățile fiscale, acestea reprezentand in sine obligații legale aplicabile comertului;

– Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale Site-ului (ex. accesul in contul de Utilizator, sau accesul in zona formularului de cautare personalizata „Doar pentru mine”**[in momentul editarii acestei politici, 24.05.2018, sectiunea  „Doar pentru mine” nu este la dispozitia publicului] (** formularul propriu zis nu va solicita date personale, iar informatiile comunicate de Utilizator prin completarea chestionarului nu sunt accesibile administratorului siteului dermologic.ro)

– Daca exista acordul expres al Utilizatorului, primirea de mesaje de informare sau comerciale, Newsletter, la adresele de e-mail comunicate. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Utilizator pe Site are posibilitatea de a-si exprima acordul de abonare. Optiunea cu privire la acordul de abonare poate fi modificata oricand, la discretia Utilizatorului, in contul sau. [! in momentul editarii acestei politici, 24.05.2018, dermologic.ro nu transmite mesaje de tip Newsletter !]

– Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in Site, administrare, etc);

Proceduri și investigații ale autorităților și/sau organelor­ – in mod excepțional si conform legii si in cadrul unor proceduri prevazute de lege, ni se poate solicita sa furnizam autoritatilor urmatoarele date: nume prenume, adresa, e-mail, numar telefon. Administratorul Dermologic.ro va va instiinta despre orice astfel de demers, in masura in care legea ne permit sa facem acest demers.

Transmitem unele date către terțe părți, furnizorii și partenerii noștri, pentru realizarea functiilor si serviciilor necesare operarii activitatilor dermologic.ro:

  • furnizorul de servicii de stocare a datelor pe servere externe, situat în SUA;
  • furnizorul serviciilor de telefonie mobilă care ne ajută să ținem legătura cu tine, situat in România;
  • furnizorul serviciilor de curierat, terți autorizați de noi să livreze produsele cumpărate de tine (DPD);
  • procesatorii de plăți care sunt autorizați de noi să intermedieze plățile în sistem 3D Secure (EU Platesc);

 

Durata prelucrarii datelor:

Iti asiguram securitatea si controlul deplin asupra datelor tale personale.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa email a administratorului siteului – contact@dermologic.ro – puteti solicita sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate, de asemenea va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor: rectificare, actualizare, incetarea prelucrarii (conform specificatiilor legilor in vigoare), transformarea in date anonime. [cititi mai multe in sectiunea „Drepturile dumneavoastra”, regasita in randurile de mai jos]

Administratorul dermologic.ro prelucrează datele personale ale utilizatorilor web-site-ului pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate și conform politicilor de confidentialitate si intotdeauna conform prevederilor legale impuse dupa caz (nu mai mult de 5 ani).

Daca iti dezactivezi contul de client dermologic.ro si ne soliciți în mod expres stergerea datelor, ne vom conforma, exceptând cazul in care suntem obligați legal sau in baza interesului legitim să pastrăm datele pentru o perioadă mai lunga.

Vom colecta și prelucra din nou datele tale dacă ni le vei oferi cu ocazia unei alte cumparaturi.  

Datorita faptului ca transmiterea datelor via e-mail poate suferi intarzieri de ore sau zile va rugam sa nu va bazati pe acest mediu de comunicare pentru transmiterea informatiilor cu caracter urgent. (folositi nr tel: 0743.512.870 in timpul programului de lucru)

Confidentialitate

Administratorul Site-ului se angajeaza sa pastreze confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati.
Utilizatorul/Cumparatorul se angajeaza ca nu va dezvalui prin declaratii publice, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte persoane, detalii cu privire la Comanda sau Contract (Termeni si Conditii) fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

In prezent si pana la momentul unei notificari ulterioare, dermologic.ro nu impartaseste datele cu nicio terta organizație pentru marketing.

 

 

Transferul datelor cu caracter personal

Website-ul dermologic.ro este gazduit pe server extern, serviciu furnizat de WP Engine.  care functioneaza sub certificare EU-US & Swiss-US Privacy Shield program caracterizat de inalte standarde de securitate, dezvoltate in conformitate cu politicile EU cu privire la protectia datelor cu caracter personal  (https://www.privacyshield.gov/Program-Overview)

Drepturile dumneavoastra

In conditiile prevazute de legislatia protectiei datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare – dreptul de a primi detalii despre activitatile de prelucrare efectuate de catre dermologic.ro, conform celor descrise in prezentul document;

Dreptul de acces la date – dreptul de a obtine confirmarea din partea dermologic.ro cu privire la prelucrarea datelor, precum si detalii privind activitatile, cat si modalitatea in care sunt prelucrate, scopul sau destinatarii datelor, etc;

Dreptul la rectificarea datelor – respectiv dreptul de a obtine corectarea datelor inexacte, incomplete, rectificarea/completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate;

Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) se aplica in urmatoarele cazuri: (1) acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (2) in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (3) in cazul in care o persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; (4) in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (5) in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; (6) datele au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, SC. Bipolar Fqshion SRL, detinator al website-ului dermologic.ro sa anonimizeze aceste date si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care: (1) persoana vizata contesta exacttitatea datelor; (2) prelucrarea este ilegala; (3) operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in intanta; (4) persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct)

Dreptul la portabilitatea datelor: (1) dreptul de a primi datele intr-o forma structurata, intr-un format uor de citit; (2) dreptul ca aceste date sa fie transmise catre alt operator de date in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;

Dreptul la opozitie – se poate exercita prin transmiterea unei solicitari;

Dreptul de a nu fi supus unei decizii automate, de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate (inclusiv crearea de profiluri)

Dreptul de a va adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal  sau instantelor competente in masura in care considerati ca vi s-au incalcat drepturile iar incercarile de solutionare amiabila nu au produs efectele dorite.

In prezent (pana in momentul editarii acestei politici de confidentialitate, 24.05.2018) si pana la momentul unei notificari ulterioare, dermologic.ro nu utilizeaza servicii de remarketing, publicitate comportamentala, servicii care implica monitorizarea constanta a vizitatorilor, crearea de profiluri.

Aceast website foloseste fisiere de tip cookie, pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste module functionale la rugam sa accesati Prezenta politica privind modulele cookies.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care sunt prelucrate datele dvs., va rugam sa utilizati contact@dermologic.ro