Cum platesc?

Pe platforma online www.dermologic.ro platile pot fi realizate in doua moduri:

Plata ramburs – Plata este realizata cel mai tarziu la livrarea Comenzii. Cumparatorul achita curierului contravaloarea comenzii in momentul receptionarii.

Plata online – Plata este realizata ca parte a procesului de plasare a Comenzii, la final.
Toate tranzactiile online cu cardul bancar se realizeaza prin intermediul partenerului nostru procesator de plati, EuPlatesc.
Pentru efectuarea platilor online veti fi redirectionat catre Site-ul securizat EuPlatesc, unde vi se va solicita sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
Sunt acceptate la plata carduri bancare (credit/debit) emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro).
Platile  se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
Sistemul „3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Site-ul www.dermologic.ro nu solicita si nu stocheaza informații cu privire la cardurile Utilizatorilor.