Despre Noi

Bine ai venit la dermologic.ro!

Tine minte ca poti sa ne cauti oricand, insa mai ales atunci cand vrei sa cumperi dermatocosmetice BiodermaLa Roche-PosayAveneVichyDucrayA-DermaUriageLaboratorires SVRetc., sau cand te gasesti ca Diogene in cautarea unui partener de discutii logice si oneste despre ingrijirea pielii, ori atunci cand cauti sa intelegi care-i treaba cu ingrijirea pielii din perspectiva stiintifica, dar nu gasesti timpul sa acoperi„literatura” si nici rabdarea sa-i descifrezi limbajul.

Pe dermologic.ro gasesti solutii eficiente pentru ingrijirea pielii si vei putea alege oricand din game variate de produse dermatocosmetice consacrate: incepand de la produse dermatocosmetice pentru piele uscata si sensibla si pana la controlul sebumului cu lotiuni sau creme pentru piele mixta, grasa, cu tendinte acneice; de la produse dermatocosmetice de protectie solara UVA/UVB pana la cele antirid pentru fata sau ochi, ce reduc semnele vizibile ale imbatranirii pielii; tratamente pentru cresterea vitalitatii podoabei capilare, regenerarea ori stimularea cresterii parului, pana la produse anti-matreata cu rezultate sustenabile in mod natural sau dermatocosmetice care repara in mod accelerat pielea dupa interventii estetice sau chirurgicale. Gasesti aici gamele de produse https://dermologic.ro/shop/

Stim ca pielea este cel dintai aparator al organismului uman, iar localizarea strategica si functia sa principala de bariera dintre mediul intern si cel extern determina caracterul critic in poza de ansamblu a supravietuirii noastre si traseaza limitele controlului nostru din exterior. Avand o „personalitate” pe masura rolului, e lesne de inteles ca pielea nu va „dansa” pe orice melodie cosmetica ii transmitem prin pori, daca „versurile” nu sunt dermo-logice si in concordanta cu realitatile fiziologice.

De ce sa alegi dermatocosmetice? si nu koreene? sau handmade ca al’dat?

Pentru ca acolo unde sunt dovezi, nimeni nu trebuie sa creada pe nimeni pe cuvant iar, cercetarea stiintifica prealabila a beneficiilor ingredientelor si testarea clinica a formulelor finale atesta eficacitatea produselor dermatocosmetice.

 

Produsele care se tin de cuvant iti economisesc si timp, si bani!  Dermatocosmeticele te ajuta sa faci fata vremurilor, trendurilor de #makeup si #skincare, repara dupa ce literalmente le-ai incercat pe toate pe pielea ta! Dar cel mai important este ca dermatocosmeticele ingrijesc pielea respectandu-i necesarul dictat de fiziologie, o hranesc, fortifica, valorificandu-i in acelasi timp si extraordinarul potential natural.

 

Alegerile dermo-logice de azi reprezinta un pas in directia beneficiilor durabile.

Sa ne auzim cu rezultate!