Regulament campanii

 

 

REGULAMENTUL CAMPANIILOR DE PROMOTII SAPTAMANALE SI LUNARE

Campanie derulata pe websiteul www.dermlogic.ro

 

Articolul  1: Organizatorul campaniei

 

Art.1.1  Campaniile de promotii saptamanale si lunare sunt organizate de catre SC BIPOLAR FASHION SRL, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/2806/2011, cod unic de inregistrare RO28159694, denumita in cele ce urmeaza „Organizatorul”, si se refera reduceri temporare aplicate unei selectii specifice de produse comercializate pe domeniul web www.dermologic.ro, produse ce urmeaza a fi gasite in sectiunea „Oferte Speciale” https://dermologic.ro/oferte-speciale/a magazinului online.

Art.1.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Articolul 2: Denumire, durata, locul desfasurarii.

Art.2.1. Campaniile promotionale poarta denumirea „Promotie saptamanala”, respectiv „Promotie lunara”;

Art.2.2. Campaniile promotionale se desfasoara timp de 7 zile, respectiv 30 zile;

Art.2.3. Perioada derularii promotiilor este anuntata pe pagina „Oferte Speciale” aflata la adresa web https://dermologic.ro/oferte-speciale/;

Art. 2.4. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil

Articolul 3: Produse participante la campanie

 

Art.3.1. Obiectul campaniei il reprezinta produsele comercializate de catre SC. Bipolar Fashion SRL, administrator al DERMOLOGIC.ro si prezente pe durata indicata pe pagina „Oferte Speciale”, ordonate in sectiunile specifice, semnalizate de titlurile „Promotiile saptamanii”, respectiv „Promotiile lunii”;

Art.3.2. Campaniile „Promotie saptamanala” si „Promotie lunara” constau in reducerea timp de 7 zile a preturilor pentru 4 produse din portofoliul magazinului online dermologic.ro, respectiv reducerea pe o durata de 30 zile a pretului altor 4 produse, in limita stocului disponibil;

Art.3.3. Promotia se acorda in functie de disponibilitatea stocului.

Art. 3.4 Va rugam consultati Termenii si Conditiile { https://dermologic.ro/termeni-si-conditii/}

Art. 3.5 Notificarea „Confirmare plasare comanda”, primita pe e-mail de catre Cumparator, automat, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta Confirmarea Comenzii. Aceasta se realizeaza explicit printr-un e-mail cu titlul „Confirmare Comanda”, dupa verificarea disponibilitatii produselor.

Articolul 4: Dreptul si conditiile de participare

Art.4.1. De aceasta campanie pot beneficia persoane fizice care au implinit varsta de 18 ani si au domiciliu in Romania si/sau juridice avand domiciliul/sediu in Romania.

Articolul 5: Limitarea raspunderii.

 

Art.5.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice participant la campanie care prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al campaniei.

 

 

Articolul 6: Litigii.

Art.6.1. Eventualele neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu este posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti competente.

Articolul 7: Intreruperea campaniei promotionale.

Art.7.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala sau de a modifica regulamentul acestei promotii, cu informarea prealabila a clientilor.

Articolul 8: Regulamentul campaniei promotionale.

Art.8.1. Regulamentul campaniei promotionale este disponibil pe websiteul organizatorului,www.dermologic.ro, pe toata perioada desfasurarii.

Orice solicitare avand ca obiect campaniile promotionale poate fi trimisa la adresa de mail contact@dermologic.ro