Livrare

Livrarea Produselor

Vanzatorul poate subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, fara sa fie necesar acordul acestuia. Toate obligatiile contractuale dintre Vanzator si Cumparator raman neafectate de aceasta subcontractare. Vanzatorul se obliga sa livreze Produsele in sistem de curierat la adresa furnizata de catre Cumparator, sa ambaleze corespunzator Produsele si sa transmita documentele insotitoare.

Daca nu este declarat altfel, livrarea Produselor se face doar pe teritoriul Romaniei. In Romania, livrarea prin curier este posibila atat cu plata prin ramburs sau online prin card bancar.

Pretul standard de livrare este de 20 lei. Comenzile cu valoare de peste 250 lei beneficiaza de livrare gratuita.

In cazul produselor de pe stoc, costul total (care include, fara a se limita la, pretul produsului/produselor comandate, pretul livrarii) este afisat in momentul plasarii comenzii pe site-ul cu toate taxele incluse. Cu exceptia cazurilor in care este declarat altceva, cumparatorul suporta contravaloarea taxelor de livrare prin curier.

Livrarea pe teritoriul Romaniei pentru produsele aflate pe stoc, in cazul in care nu s-a convenit altfel, se va face in intervalul 2-4 zile* lucratoare de la incheierea contractului (contractul se considera incheiat din momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator prin intermediul postei electronice a Confirmarii Comenzii/Notificarii de expediere a Comenzii). Termenul de livrare (include timpul procesarii comenzii, predarea coletului catre firma de curierat, timpul de tranzit al coletului, fara a se limita la acestea) este estimat in numar de zile lucratoare si este specificat pe site.

Comenzile primite in intervalul Luni-Vineri, până în ora 14, vor fi verificate pentru confirmare, procesate și predate curierului în aceeași zi în care au fost lansate, in masura in care circumstantele permit (confirmarea comenzii, validarea platii etc.). Comenzile primite in intervalul Luni-Vineri după ora 14 vor fi procesate a doua zi de dimineata, iar cele primite in weekend, Luni dimineata.

In cazul produselor care nu se afla pe stoc, daca este posibila expedierea acestora intr-un termen agreat de cumparator, livrarea va fi amanata pana cand stocul va fi reimprospatat si pot fi expediate catre client. In eventualitatea in care stocul nu poate fi reimprospatat, veti fi anuntati, iar in cazul platilor online, banii va vor fi restituiti.

Aceste termene sunt orientative putand varia. In masura in care este posibil, S.C BIPOLAR FASHION S.R.L va notifica intarzierile, daca acestea vor putea fi prevazute.

In checkout, este specificat termenul maxim estimat pentu sosirea coletului la client. Clientul se angajeaza sa accepte comanda in cazul in care aceasta ajunge inainte de termenul maxim specificat.

Procedura de livrare include două încercări de livrare, în zile lucrătoare consecutive. In cazul în care destinatarul sau persoana autorizata sa receptioneze coletul nu sunt gasiti la adresa, curierul va lăsa un aviz ce conține detalii despre: numărul documentului de transport, cod poștal, adresa punctului unde va fi depozitată trimiterea precum și informații despre următoarea încercare de livrare. Daca in urma celor doua incercari de livrare coletul nu va fi predat destinatarului, acesta va fi pastrat de reprezentantul zonal al firmei de curierat timp de 7 zile calendaristice de la data ultimei avizări, perioadă în care se pot stabili cu expeditorul și/ sau destinatarul, detaliile ultimei încercări de livrare. Daca nici in urma ultimei incercari de livrare coletul nu este predat clientului, comanda va fi anulata iar produsul va fi returnat la sediul S.C BIPOLAR FASHION S.R.L, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate, in eventualitatea unei comenzi noi.

Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare (in locatia indicata in formularul de comanda), si implicit dupa efectuarea platii din partea cumparatorului. Se intelege prin „livrare”: semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Dermologic.ro, reprezentanti ai S.C BIPOLAR FASHION S.R.L.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si e confirmata de semnatura pe documentele fiscale legale (include semnatura de receptie solicitata de reprezentantul serviciului de curierat care face livrarea produselor).
S.C BIPOLAR FASHION S.R.L isi rezerva dreptul sa solicite clientilor confirmarea comenzii emise inainte de onorarea acesteia prin contactarea clientilor in cazul clientilor aflati la prima comanda efectuata catre S.C BIPOLAR FASHION S.R.L
S.C BIPOLAR FASHION S.R.L isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C BIPOLAR FASHION S.R.L care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.