Cum comand?

 

CAUTI
Ai la dispozitie patru rute de acces la produse:
In sectiunea “VREAU!” produsele sunt prezentate in functie beneficiile dorite, corespunzatoare pentru 12 zone ale corpului. Tu ne „spui” VREAU fortificare, contur, definire, reparare, uniformizare, vitalitate, fermitate, rezistenta, protectie, eficienta, regenerare sau ameliorare …iar noi, logic, dermo-logic, iti raspundem cu o selectie de produse dermatocosmetice consacrate, filtrate in functie de potentialul lor de a-ti indepli dorintele. Alegerea este a ta!
In sectiunea “DERMATOCOSMETICE” produsele sunt prezentate in mod familiar de catalog, selectia de dermatocosmetice putand fi apoi rafinata dupa necesitatile, placul si asocierile de filtre din dotare.
In curand, pe pagina “DOAR PENTRU MINE” vei putea accesa o unealta de cautare personalizata, iar in urma completarii, vei regasi aici intreaga oferta de produse personalizata…doar pentru tine. Mai multe detalii in curand.
Nu strica sa verifici periodic asocierile practice si economice din sectiunea „OFERTE SPECIALE”, o cale si mai placuta de acces la produse dermatocosmetice: mai multe dintr-o lovitura.
GASESTI
Oricare ruta ai preferat, acum ca ai ajuns la produsul dorit, nu mai ramane decat sa il adaugi in cosul de cumparaturi, inca nu e necesara crearea sau logarea in contul de Utilizator.
COMANZI
Pagina cosului de cumparaturi ofera posibilitatea de a controla numarul produselor (cresti/scazi/renunti la unul, mai multe sau toate produsele selectate). Nici pentru plasarea unei comenzi ferme nu este necesara crearea unui cont de utilizator, e suficient sa completezi datele tale, necesare facturarii produselor, si cele necesare livrarii. Crearea unui cont este un pas util si justificat, acolo vei avea acces rapid la istoricul, statusul comenzilor si alte detalii necesare relatiei noastre dermo-logice, la distanta. Odata ce ce ai stabilit lista de produse din comanda, nu mai ramane decat sa selectezi metoda de livrare dorita, modul de plata (cash/numerar la livrare sau cu cardul, prin intermediul unui procesator de plati partener), sa verifici inca o data detaliile si sa finalizezi comanda.
PRIMESTI
In urma finalizarii comenzii, vei primi un e-mail de „confirmare plasare comanda”, ce contine si detaliile acesteia. Pasul acesta este automat si confirma doar inregistrarea comenzii in sistem, aceasta urmand sa fie procesata, confirmata, in functie de stocurile disponibile si metoda de plata, si livrata. Atentie: daca pare ca nu am dat niciun semn, exista posibilitatea ca e-mail-urile de „confirmare plasare comanda” si/sau „confirmare comanda” sa fi fost redirectionate automat in sectiunea Spam. Nu strica o verificare. Daca problema persista: contact@dermologic.ro .
Recomandam cititul informatiilor din pagina Termeni si Conditii, intrucat reprezinta clauzele contractului nostru la distanta, iar prin plasarea comenzii, acordul este absolut necesar.