Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

1.Definitii in intelesul prezentului document Termeni si Conditii

 1. Drepturile asupra continutului Site-ului
 2. Produsele comercializate pe Site
 3. Politica de vanzare online

4.1 Modalitati de plata

4.2 Retragere din Contract

4.3 Exceptari de la dreptul de retragere

4.4 Livrarea Produselor

 1. Postarea informatiilor pe Site de catre Utilizatori
 2. Limitarea raspunderii
 3. Continutul blog-ului
 4. Confidentialitate si Protectia datelor personale
 5. Legatura cu alte Site-uri
 6. Legea aplicabila. Litigii
 7. Modificarea Termenilor si Conditiilor

Prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare a Site-ului www.dermologic.ro , denumit in continuare “Termeni si Conditii”, stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa Site-ul www.dermologic.ro , ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

Prin utilizarea Siteului www.dermologic.ro si a serviciilor sale, „Utilizatorul”/”Cumparatorul” accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata, comunicata in permanenta in subsolul paginii web www.dermologic.ro , existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii sau a oricarei prevederi a acestora, formulate in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului, utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora.

1.Definitii in intelesul prezentului document Termeni si Conditii:

“Site” inseamna in continuare Site-ul gasit la adresa www.dermologic.ro si subdomeniile acestuia;

“Administratorul Site-ului” inseamna in continuare S.C. BIPOLAR FASHION S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bd. Drumul Taberei, nr. 113, sector 6, Bucuresti;

„Vanzator” inseamna in continuare S.C. BIPOLAR FASHION S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bd. Drumul Taberei, nr. 113, sector 6, Bucuresti;

“Serviciul” inseamna orice serviciu oferit pe Site, si/sau orice modul sau componenta a acestuia;

„Produs” inseamna orice bun aflat in oferta Site-ului, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a plasarii comenzii si incheierii Contractului la distanta;

„Contract” reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si Cumparatorului, in cazul de fata, prezentul document Termeni si Conditii;

“Utilizatorul” inseamna in continuare orice persoana care, in urma accesarii Site-ului si finalizarii procesului de creare a Contului, si-a dat acordul de acceptare a Termenilor si Conditiilor si care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul;

„Cumparator” inseamna in continuare orice persoana care isi creaza cont pe Site si efectueaza o Comanda;

„Comanda” – modalitate prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona produse regasite in oferta de pe Site;

„Oferta speciala” – selectie cu numar finit de Produse, expusa in mod comercial, pentru o perioada limitata, stabilita si anuntata de catre Vanzator in sectiunea dedicata a Site-ului „Oferte Speciale” si/sau „Utilizatorilor” care au optat pentru newsletter;

„Newsletter” mesaje de informare sau comerciale comunicate periodic de Vanzator la adresele de e-mail inscrise de Utilizator.

 1. Drepturile asupra continutului Site-ului

Continutul Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la logo-uri, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentat/transmis prin vizualizare directa pe Site pe Site si subdomeniile acestuia acestea, prin newsletter sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site, apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai.

Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa.

In cazurile in care Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, este preluat de Administratorului Site-ului de la alti producatori/emitenti de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, dar fara a se limita la acestea, o asemnenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului. Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise la adresa: contact@dermologic.ro

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia, efectuate in orice alte scopuri decat cele personale. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a solutiona pe cale legala orice problema survenita in urma incalcarii prevederilor de mai sus de catre orice persoana si/sau entitate.  

 1. Produsele comercializate pe Site

Produsele comercializate pe platforma online dermologic.ro provin din surse autorizate, sunt originale, sigilate, contin toate elementele producatorului (ambalaj original, acolo unde este cazul, prospect utilizare) si sunt insotite de factura fiscala.  

Va recomandam sa cititi cu atentie informatiile despre produse, prezentate in catalogul magazinului online dermologic.ro, inclusiv cele prezentate in prospect sau pe eticheta ambalajului, privind modul de utilizare, precautiile, indicatiile si contraindicatiile si, in situatiile in care se impune, sa consultati medicul dumneavoastra.

Descrierile produselor, specificatiile si modul de utilizare sunt in conformitate cu prospectul fiecarui produs in parte si sunt informative. Acestea pot fi schimbate fara o instiintare prealabila.

Fotografiile au titlu informativ, fiind posibil ca producatorii sa schimbe ambalajele produselor iar pe Site sa nu fie actualizate fotografiile acestora, dar produsele in sine sa fie aceleasi.

Platforma online Dermologic.ro are rol de Vanzator si prin urmare nu isi asuma nici o raspundere privind calitatea si eficienta produselor comercializate, aceste aspecte revenind in responsabilitatea marcilor din portofoliu.

 1. Politica de vanzare online

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Utilizator care a implinit varsta de 18 ani. In cazul persoanelor care nu au implinit varsta de 18 ani, este necesara interventia si acceptul tutorelui inainte de plasarea unei Comenzi pe Site. 

Pretul total, modalitatea de plata sunt specificate fara echivoc in fiecare Comanda. Toate tarifele aferente Produselor si/sau serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in LEI (RON) si includ T.V.A. corespunzator categoriei. Preturile Produselor nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistem si vor fi afisate la finalizarea Comenzii.

Cumparatorul poate efectua comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in Cosul de Cumparaturi, urmand a finaliza plata prin una dintre modalitatile afisate. Adaugarea unui Produs in Cosul de Cumparaturi, fara a finaliza Comanda, nu reprezinta inegistrarea unei Comenzi si implicit nici rezervarea Produselor. Un Produs adaugat in Cosul de Cumparaturi este disponibil in limita stocului Vanzatorului. Disponibilitatea unui Produs este afisata pe Site si confirmata de Vanzator in e-mail-ul de confirmare a Comenzii.

Notificarea „Confirmare plasare comanda”, primita pe e-mail de catre Cumparator, automat, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta Confirmarea Comenzii. Aceasta se realizeaza explicit printr-un e-mail cu titlul „Confirmare Comanda”.

Cumparatorul accepta si intelege ca are obligatia de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare. Cumparatorul accepta si intelege ca datele furnizate in vederea efectuarii Comenzii/datele necesare procesului de cumparare si livrare a Produselor sunt corecte, complete si veridice la data plasarii Comenzii.

Cumparatorul accepta si intelege ca poate fi contactat de Vanzator prin orice mijloc disponibil/agreat de Vanzator in orice situatie in care aceasta actiune este necesara.

Comanda reprezinta o obligatie de plata.

Vanzatorul emite automat, in timpul procesarii comenzii, un document de plata, urmand ca atasat e-mail-ului cu titlu de „Confirmare Comanda” sa trimita factura fiscala pentru Produsele din Comanda realizata de Cumparator.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda in functie de stocul disponibil. Orice modificare survenita comenzii in urma consultarii stocului ii este adusa la cunostinta Cumparatorului si, in functie de caz, sumele deja achitate sunt restituite.

Preturile produselor din oferta dermologic.ro pot fi actualizate fara o instiintare prealabila. De aceea este recomandat sa verificati cu atentie preturile atunci cand faceti o comanda de produse.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Sectiunea „Oferte speciale” regasita pe Site-ul www.dermologic.ro  reuneste o  selectie cu numar finit de Produse, expuse in scop comercial, pentru o perioada limitata, stabilita si anuntata public si nerestrictionat de catre Vanzator in sectiunea dedicata a Site-ului (nn. „Oferte Speciale”) si/sau „Utilizatorilor” care au optat pentru mesajele de informare comerciala de tip „newsletter”.

4.1 Modalitati de plata

Pe platforma online www.dermologic.ro platile pot fi realizate in doua moduri:

Plata ramburs – Plata este realizata cel mai tarziu la livrarea Comenzii. Cumparatorul achita curierului contravaloarea comenzii in momentul receptionarii.

Plata online – Plata este realizata ca parte a procesului de plasare a Comenzii, la final.
Toate tranzactiile online, cu cardul bancar se realizeaza prin intermediul partenerului nostru procesator de plati, EuPlatesc. Pentru efectuarea platilor online veti fi redirectionat catre Site-ul securizat EuPlatesc, unde vi se va solicita sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
Sunt acceptate la plata carduri bancare (credit/debit) emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro). Platile  se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Sistemul „3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Site-ul www.dermologic.ro nu solicita si nu stocheaza informații cu privire la cardurile Utilizatorilor.

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii de catre Cumparator, la adresa indicata in formularul de Comanda, si semnarea documentelor de primire furnizate de curier sau prin semnarea de primire pe factura fiscala, in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului.

Situatii in care Vanzatorul poate anula o Comanda efectuata de catre un Cumparator, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca o parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese:

Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de plati;

Datele furnizate de catre Cumparator pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

In cazul in care exista situatii de frauda identificate (ne rezervam dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs)

4.2 Retragere din Contract

Potrivit OUG nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la ziua in care Cumparatorul, sau o parte terta, alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a Comenzii, Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze o Comanda, fara invocarea unui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare a coletului retur.

Decizia de retragere din Contract se anunta in scris in termenul de 14 zilesi conform specificatiilor susmentionate, la adresa de email contact@dermologic.ro.

In cazul in care Cumparatorul solicita Retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze alaturi de Produsele in cauza si eventualele bonusuri care au insotit Comanda.

Dupa anuntarea deciziei de Retragere din Contract, in termenul de 14 zile, Cumparatorul poate returnacoletul folosind:

metoda standard de transport indicata pe Site de Vanzator. In cazul acesta, returul este gratuit. Contactati-ne pe email contact@dermologic.ropentru a stabili detaliile;

sau o metoda agreata de Cumparator, acesta din urma avand insa responsabilitatea de a asigura plata serviciului de transport ales, integritatea produselor* pe timpul trimiterii coletului retur, incadrarea in cele 14 zile calendaristice. (*Un colet vizibil deteriorat nu va putea fi acceptat si procesat pentru restituirea banilor.)

Vanzatorul va rambursasuma in 14 zile lucratoare de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei de retragere din contract, insa nu mai devreme de receptionarea Comenzii la care face referire solicitarea de retragere din contract.

Suma poate fi returnata dupa cum urmeaza:

Pentru Comenzile achitate online cu cardul: prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

Pentru Comenzile achitate Ramburs: suma va fi restituita prin virament bancar.
Atunci cand efectuati o comanda si platiti prin optiunea Ramburs (plata in numerar la livrare), asigurati-va ca ne furnizati contul IBAN pentru a face posibila returnarea banilor.

Situatii:

In cazul refuzului de receptie a coletului sau imposibilitatii livrarii, atunci cand contravaloarea comenzii a fost achitata integral si in avans, prin plata cu cardul, Vanzatorul restituie intreaga sumaachitata de Cumparator, insa nu mai devreme de receptionarea pachetului.

In cazul refuzului de receptie sau imposibilitatii livrarii unui colet a carui contravaloare ar fi urmat a fi achitata in numerar la livrare, nicio sumade bani nu trebuie restituita.

In cazul returului complet al produselor (Potrivit OUG nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice), Vanzatorul restituie intreaga sumaachitata de Cumparator, insa nu mai devreme de receptionarea pachetului.

In cazul unei returnari partiale, este restituita doar contravaloarea produselor returnate, asa cum reiese din factura, iar costul transportului efectuat nu va fi returnat, reprezentand costul transportului celorlalte produse receptionate si acceptate de Cumparator.

4.3 Exceptari de la dreptul de retragere

Din rationamente de protectie a sanatatii sau motive de igiena si in conformitate cu art. 16 din OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru:

„produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.”

4.4 Livrarea Produselor

Vanzatorul poate subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, fara sa fie necesar acordul acestuia. Toate obligatiile contractuale dintre Vanzator si Cumparator raman neafectate de aceasta subcontractare.

Vanzatorul se obliga sa livreze Produsele in sistem de curierat la adresa furnizata de catre Cumparator, sa ambaleze corespunzator Produsele si sa transmita documentele insotitoare.

Daca nu este declarat altfel, livrarea Produselor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Pretul standard de livrare este de 20 lei. Comenzile cu valoare de peste 250 lei beneficiaza de livrare gratuita.

 1. Postarea informatiilor pe Site de catre Utilizatori

Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, xenofobe, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.

Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii, comentarii, opinii, ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod Site-ul sau pe ceilalti Utilizatori prin informatiile, comentariile si materialele expediate, si accepta si inteleg ca ei sunt singurii care pot fi trasi la raspundere pentru veridicitatea, validitatea, corectitudinea informatiilor, comentariilor, opiinilor si materialelor, incluzand, dar fara a se limita la, consecintele juridice in legatura cu actiunile lor.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru nepublicarea oricarui continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea continut, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorii inteleg si accepta ca spatiul destinat Comentariilor/Recenziilor de produse nu reprezinta un mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest scop se pot utiliza datele de contact inscrise pe Site in sectiunea „Contact”, respectiv contact@dermologic.ro .

 1. Limitarea raspunderii

Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.

Prezentul Site poate conţine informaţii cu privire la teme medicale si de sanatate. Sectiunile “Doar pentru Mine” si “Blog” ale site-ului www.dermologic.ro au fost create pentru a oferi informatii generale cu privire la teme medicale si de sanatate, numai in scop educational, acestea nefiind destinate a inlocui consultul personal cu un cadru medical si nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau diagnostic catre alte persoane.

Nu desconsiderati opinia profesionala a unui medic, nu amanati obtinerea unui consult datorita unei informatii gasite pe acest site despre care considerati ca ar fi potrivita nevoilor si circumstantelor Dumneavoastra specifice. Daca va bazati exclusiv pe informatiile existente pe acest Site, fara a consulta sfatul unui specialist din domeniul medical, o faceti exclusiv pe riscul dumneavoastra.

Raspunsul primit ca urmare a completarii „formularului de cautare personalizata” din sectiunea „Doar pentru mine” nu are valoarea unei consultatii reale iar Administratorul Site-ului nu poate fi raspunzator pentru acest raspuns informal, acesta avand un scop functional, de „cautare personalizata”, pur informativ, interactiv, nicidecum nu constituie un tratament medical adecvat.

Administratorul Site-ului nu este responsabil pentru nicio plangere, pierdere sau paguba (vatamare) directa sau indirecta ce rezulta din folosirea acestui Site sau a informatiilor continute sau accesibile prin acest Site.

In masura in care acest lucru este permis prin lege, Administratorul Site-ului si produsele/serviciile sale afiliate exclud in mod expres prin prezenta orice conditii, garantii sau alti termeni care ar putea fi implicati altfel prin legislatie, jurisprudenta si dreptul natural, incluzand fara limitare, garantiile privind calitatea satisfacatoare, caracterul corespunzator pentru un anumit scop, utilizarea unui nivel rezonabil de diligenta si pricepere.

In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si/sau operatorii, directorii, angajatii si oricare alti reprezentanti ai sai, sunt exoneraţi total de raspunderea neexecutarii la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial a serviciului in cauza. Forta majora este un eveniment imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, revolutii,  greva , razboi, cutremure, inundatii, incendii etc.

 1. Continutul blog-ului

Informatia medicala se schimba constant, prin urmare informatia prezentata pe acest Site nu trebuie considerata curenta, completa sau exhaustiva.

Depunem toate eforturile posibile pentru a verifica acuratetea informatiilor profesionale publicate prin intermediul acestui Site. Toate datele şi conţinutul publicate pe Site-ul nostru sunt cu atenţie revizuite şi constant extinse şi actualizate.  In ciuda controlul meticulos al conţinutului, nu putem garanta caracterul complet, acurateţea şi actualitatea tuturor informațiilor, nu emitem nicio garantie ca aceste informatii sunt lipsite de orice forma de eroare sau orice alta garantie expresa sau implicita, incluzand fara a se limita la, caracterul corespunzator al produselor sau informatiilor pentru un anumit scop.

 1. Confidentialitate si Protectia datelor personale 

 

Transparenta si confidentialitatea datelor dumneavoastra reprezinta doua preocupari principale ale administratorului siteului dermologic.ro, SC. Bipolar Fashion SRL, cu sediul in Bd. Drumul Taberei, nr. 113, in calitate de operator de date cu caracter personal, inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) sub nr. 35901.

Prezentul document are rolul de a va aduce la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a fi uitat, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate Conform cerintelor Regulamentului General privind Protecția Datelor Persoanelor Fizice (EU) nr. 679/2016 (GDPR).

Conform cerintelor Regulamentului General privind Protecția Datelor Persoanelor Fizice (EU) nr. 679/2016 (GDPR) Administratorul Site-ului va prelucra datele personale furnizate de Utilizatori in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii Serviciului in condiţii optime si cu scopul pregatirii si executarii contractului.

Dermologic.ro foloseste protocol HTTPS pe intreg domeniul. Toate comunicările de date sunt securizate prin intermediul protocolului HTTPS. Cu toate acestea, va rugam sa aveti in vedere faptul ca transmiterea datelor pe Internet si e-mail poate sa nu fie sigura, iar Dermologic.ro nu poate garanta in mod exhaustiv securitatea si confidentialitatea oricarei informatii transmise.

Date personale furnizate de vizitator/utilizatori si colectate si prelucrate de Administrator dermologic.ro:

 • nume şi prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa (de facturare, de livrare);
 • in situatii precum cea a platii online, datele furnizate pentru realizarea tranzactiei nu sunt prelucrate de catre administratorului siteului. Platile se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Sistemul „3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
 • in cazul returnarii sau anulării comenzii colectam și prelucram:  IBAN-ul și banca la care e deschis contul bancar, pentru a restitui contravaloarea produselor returnate/ comenzilor anulate.

 

Scopul colectarii si prelucrarii:

Clientul, prin inscrierea pe Site ca Utilizator, sau completarea formularului de plasare comanda prin intermediul magazinului online, sau orice alta modalitate de preluare a unor astfel de date personale, declara ca este de acord ca toate datele personale sa fie incluse in baza de date a Administratorului Site-ului si isi da acordulexpres si neechivoc ca toate datele personale sa fie stocate si utilizate pentru:

– Pregatire si executare a contractului la distanta:

 • preluarea, validarea, facturarea produselor comandate/achizitionate, conform legislatiei in vigoare;
 • livrarea acestora la adresa furnizata de Utilizator/Cumparator.

* Prin inscrierea in baza de date a platformei online, Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai SC. Bipolar Fashion SRL, furnizori de servicii (ex. compania de curierat colaboratoare, etc.) in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator

Prelucrare in vederea realizarii evidentei contabile lunare, pentru depunerea declarațiilor fiscale și contabile la autoritățile fiscale, acestea reprezentand in sine obligații legale aplicabile comertului;

– Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale Site-ului (ex. accesul in contul de Utilizator, sau accesul in zona formularului de cautare personalizata „Doar pentru mine”**[in momentul editarii acestei politici, 24.05.2018, sectiunea  „Doar pentru mine” nu este la dispozitia publicului] (** formularul propriu zis nu va solicita date personale, iar informatiile comunicate de Utilizator prin completarea chestionarului nu sunt accesibile administratorului siteului dermologic.ro)

– Daca exista acordul expres al Utilizatorului, primirea de mesaje de informare sau comerciale, Newsletter, la adresele de e-mail comunicate. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Utilizator pe Site are posibilitatea de a-si exprima acordul de abonare. Optiunea cu privire la acordul de abonare poate fi modificata oricand, la discretia Utilizatorului, in contul sau. [! in momentul editarii acestei politici, 24.05.2018, dermologic.ro nu transmite mesaje de tip Newsletter !]

– Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in Site, administrare, etc);

Proceduri și investigații ale autorităților și/sau organelor­ – in mod excepțional si conform legii si in cadrul unor proceduri prevazute de lege, ni se poate solicita sa furnizam autoritatilor urmatoarele date: nume prenume, adresa, e-mail, numar telefon. Administratorul Dermologic.ro va va instiinta despre orice astfel de demers, in masura in care legea ne permit sa facem acest demers.

Transmitem unele date către terțe părți, furnizorii și partenerii noștri, pentru realizarea functiilor si serviciilor necesare operarii activitatilor dermologic.ro:

 • furnizorul de servicii de stocare a datelor pe servere externe, situat în Olanda;
 • furnizorul serviciilor de telefonie mobilă care ne ajută să ținem legătura cu tine, situat in România;
 • furnizorul serviciilor de curierat, terți autorizați de noi să livreze produsele cumpărate de tine;
 • procesatorii de plăți care sunt autorizați de noi să intermedieze plățile în sistem 3D Secure (EU Platesc);

 

Durata prelucrarii datelor:

Iti asiguram securitatea si controlul deplin asupra datelor tale personale.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa email a administratorului siteului – contact@dermologic.ro – puteti solicita sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate, de asemenea va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor: rectificare, actualizare, incetarea prelucrarii (conform specificatiilor legilor in vigoare), transformarea in date anonime. [cititi mai multe in sectiunea „Drepturile dumneavoastra”, regasita in randurile de mai jos]

Administratorul dermologic.ro prelucrează datele personale ale utilizatorilor web-site-ului pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate și conform politicilor de confidentialitate si intotdeauna conform prevederilor legale impuse dupa caz (nu mai mult de 5 ani).

Daca iti dezactivezi contul de client dermologic.ro si ne soliciți în mod expres stergerea datelor, ne vom conforma, exceptând cazul in care suntem obligați legal sau in baza interesului legitim să pastrăm datele pentru o perioadă mai lunga.

Vom colecta și prelucra din nou datele tale dacă ni le vei oferi cu ocazia unei alte cumparaturi.  

Datorita faptului ca transmiterea datelor via e-mail poate suferi intarzieri de ore sau zile va rugam sa nu va bazati pe acest mediu de comunicare pentru transmiterea informatiilor cu caracter urgent. (folositi nr tel: +40743.512.870 in timpul programului de lucru)

Confidentialitate

Administratorul Site-ului se angajeaza sa pastreze confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati.
Utilizatorul/Cumparatorul se angajeaza ca nu va dezvalui prin declaratii publice, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte persoane, detalii cu privire la Comanda sau Contract (Termeni si Conditii) fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

In prezent si pana la momentul unei notificari ulterioare, dermologic.ro nu impartaseste datele cu nicio terta organizație pentru marketing.

 

Transferul datelor cu caracter personal

Website-ul dermologic.ro este gazduit pe server extern, serviciu furnizat de WP Engine.  care functioneaza sub certificare EU-US & Swiss-US Privacy Shield program caracterizat de inalte standarde de securitate, dezvoltate in conformitate cu politicile EU cu privire la protectia datelor cu caracter personal  (https://www.privacyshield.gov/Program-Overview)

Drepturile dumneavoastra

In conditiile prevazute de legislatia protectiei datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare – dreptul de a primi detalii despre activitatile de prelucrare efectuate de catre dermologic.ro, conform celor descrise in prezentul document;

Dreptul de acces la date – dreptul de a obtine confirmarea din partea dermologic.ro cu privire la prelucrarea datelor, precum si detalii privind activitatile, cat si modalitatea in care sunt prelucrate, scopul sau destinatarii datelor, etc;

Dreptul la rectificarea datelor – respectiv dreptul de a obtine corectarea datelor inexacte, incomplete, rectificarea/completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate;

Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) se aplica in urmatoarele cazuri: (1) acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (2) in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (3) in cazul in care o persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; (4) in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (5) in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; (6) datele au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, SC. Bipolar Fashion SRL, detinator al website-ului dermologic.ro sa anonimizeze aceste date si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care: (1) persoana vizata contesta exactitatea datelor; (2) prelucrarea este ilegala; (3) operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in intanta; (4) persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct)

Dreptul la portabilitatea datelor: (1) dreptul de a primi datele intr-o forma structurata, intr-un format uor de citit; (2) dreptul ca aceste date sa fie transmise catre alt operator de date in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;

Dreptul la opozitie – se poate exercita prin transmiterea unei solicitari;

Dreptul de a nu fi supus unei decizii automate, de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate (inclusiv crearea de profiluri)

Dreptul de a va adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal  sau instantelor competente in masura in care considerati ca vi s-au incalcat drepturile iar incercarile de solutionare amiabila nu au produs efectele dorite.

In prezent (pana in momentul editarii acestei politici de confidentialitate, 24.05.2018) si pana la momentul unei notificari ulterioare, dermologic.ro nu utilizeaza servicii de remarketing, publicitate comportamentala, servicii care implica monitorizarea constanta a vizitatorilor, crearea de profiluri.

Aceast website foloseste fisiere de tip cookie, pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste module functionale la rugam sa accesati Prezenta politica privind modulele cookies.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care sunt prelucrate datele dumneavoastra, va rugam sa utilizati contact@dermologic.ro

 1.  Legatura cu alte Site-uri

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte Site-uri de internet, inclusiv Site-uri personale (bloguri), Site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii, catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. Aceste linkuri nu pot fi implicit interpretate ca sustinere/colaborare. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acelor site-uri.

10. Legea aplicabila. Litigii

 Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul document de Termeni si Conditii vor fi interpretate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din/in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

 Modificarea Termenilor si Conditiilor

11. Acceptarea acestor Termeni si Conditii de catre Utilizator reprezinta o confirmare a intelegerii faptului ca Administratorul nu ofera nicio garantie expresa sau implicita, cu exceptia celor prevazute de lege, cu privire la informatia, produsele si/sau serviciile regasite pe acest Site.

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului.