mouse plasa de cumparaturi

Necesar si Suficient

Tine minte: dermologic.ro! Poti sa ne cauti oricand, insa mai ales atunci cand vrei sa cumperi dermatocosmetice Bioderma, La Roche-Posay, Avene, Vichy, Ducray, A-Derma, Uriage, Laboratorires SVR etc., sau cand te gasesti ca Diogene in cautarea unui partener de discutii logice si oneste despre ingrijirea pielii, sau cand cauti sa intelegi ingrijirea pielii din perspectiva stiintifica, dar nu gasesti timpul sa acoperi „literatura” si nici rabdarea sa-i descifrezi limbajul.  ’cause: we-a-have, we-a-are and we-a-do.

De ce sa alegi dermatocosmetice? si nu koreene? sau handmade ca al’dat?
Pentru ca acolo unde sunt dovezi, nimeni nu trebuie sa creada pe nimeni pe cuvant iar, in cazul dermatocosmeticelor, cercetarea stiintifica prealabila a ingredientelor si testarea clinica a formulelor finale atesta eficacitatea. Produsele care se tin de cuvant economisesc timp si bani, te ajuta sa faci fata vremurilor, trendurilor de #makeup si #skincare, repara dupa ce literalmente le-ai incercat pe toate pe pielea ta, ingrijesc, hranesc, fortifica, valorificandu-i in acelasi timp si extraordinarul potential natural.  
In magazinul online am ordonat produsele astfel incat sa poata fi usor de gasit, apoi am facut ca fiecare pagina de produs sa ofere acces la informatie chiar mai bun decat atunci cand esti fizic, tu intr-un magazin. Gasesti ingredientele (ahem! scrise cu litere mari), descrierea si indicatiile producatorilor, informatii schematizate despre produs. Pentru cei care nu au o problema specifica si doar cauta sa isi prelungeasca niste beneficii, am pregatit pagina Vreau”.  Mai simplu de atat ar fi sa cream un chestionar, iar pe baza raspunsurilor sa se personalizeze oferta magazinului pana la gamele sau produsele care s-ar potrivi doar pentru tine …. si, ce sa mai, chiar lucram la asta. Pe zi ce trece lucram sa imbunatatim siteul si tintim sa fie atat de destept incat sa se inscrie singur la scoala la 7 ani.  
Ingrijirea pielii nu este un moft si nici mitologie, desi de la distanta asa pare. 
Pielea noastra este bariera dintre mediul intern si cel extern, are nevoie de aparare si, de cele mai multe ori, reparare. Nu poate fi lasata prada speculatiilor. Take it from the french, they know everything and they invented le skincare et les laboratoires dermatologiques. C’est vrai!